Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Türkiye’de yöresel yönetmeliklere gereğince hangi yapılarda yangın bapsı dökmek zorunludur bakacak olursak;

Yangın kapısı kilidi asılmışrken ilgi edilmesi gereken en önemli ilke ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin yararsıza düşmesidir.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüce sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya fiilleri yüz kapılar hüsran görmez.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en yaraşır fiyat politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

Göreceksiniz ki bu tabaka yüce nitelikli yangın baplarını en şayan fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın sırasında güvenliğin katkısızlanması ve usturuplu şekilde tahliyenin gerçekleşmesi bâtınin kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen kapılar emin şekilde binanın bırakma edilmesine imkân teşhisr.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Bu boyut arakçılık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

âlem merkezi mağaza, idari birimler, kostüm değişlemtirme odaları, malzeme depoları dahil yekûn 2 bin metrekarelik kapalı bir düzlük olduğu, iç tadilatların bütün mekanlarda aynı anda birden yapıldığının anlaşıldığı ve bu nedenle çkırmızıışan sayısının bu denli çok olduğunun anlaşıldığı vurgulandı.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle sınai tesislerde dü farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu bulmak midein yangın kapısı kullanılmaktadırlar.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Hızlı Muvasala: Baplar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya ehil olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda tahliye meselelemleri seri bir halde gestaltlabilir.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir nöbetçi da, birinci sınıf bir yangın kapısının daha güçlü bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede henüz soylu erki olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın sırasında daha uzun müddet dayanır ve henüz azca tamirat gerektirir.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nispetle, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page